Produkter

Other

Få mer energi och en strålande skönhet inifrån och ut på 10 dagar!

Få mer energi på 10 dagar! Både kroppen och huden kommer att stråla! Lär dig mer om Johannas 10 nycklar och utmana dig själv på hälsoskalan! Recept och matschema ingår och mycket mer! För bara 250 kr får du verktygen till mer energi och högre livskraft och du kan öva alla nycklar praktisk i din takt. Du kan när som helst köra igång denna kurs! 

SEK 250.00 (including 25% moms)

Advanced Skin Therapist HT 2019

Utbildningen är för dig som är hudterapeut och vill vidareutbilda dig i hur du kan behandla olika hudtillstånd inifrån med hjälp av rätt kost och näring m.m. Du får lära dig allt från olika analysmetoder till vilken kost och näringstillskott din kund behöver. Du betalar en anmälningsavgift på 625 kr för att reservera din plats, resten faktureras. Möjlighet till delbetalning (tillkommer en extra kostad för det).   

SEK 625.00 (including 25% moms)

Hälsoterapeut och livsstilsterapeut HT 2019

Den ultimata utbildningen för dig som vill stärka dig själv och leda andra till en bättre och hållbar hälsa! Du lär dig allt från olika analysmetoder till kost och näring! Du betalar en anmälningsavgift på 625 kr för att reservera din plats, resten faktureras. Möjlighet till delbetalning.  

 

SEK 625.00 (including 25% moms)