Vattnets magiska effekt på huden och utmaningen på 30 dagar!

Hej! 

Vilka härliga dagar med sol vi har haft!

Idag tänkte jag inspirera dig till en mer återfuktad och finare hud på 30 dagar, genom två enkla tips!

Men först vill jag berätta om det fantastiska erbjudandet vi har just nu för dig som är hudterapeut och vill läsa till Advanced Skin Therapist! Just nu har vi ett erbjudande på utbildningen för endast 25 000 kr ex moms (ord pris 69 000 kr). Erbjudandet sträcker sig t.o.m 31:e augusti 2020. Passa på att öka upp lönsamheten och kunskapen på kliniken!

Vill du veta mer om utbildningen, svara på detta mail eller boka upp dig på ett kostnadsfritt upptäckarsamtal (se länk ovan). Där du får svar på alla dina frågor. Boka upp direkt i kalendern med någon av de coacher eller med mig som arbetar hos Holistic Health Academy.

Så här säger några som gått utbildningen:

”Jag har inte tackat dig nog för en bra utbildning. Jag har fått en ordentlig ögonöppnare och så väl mina kunder. Responsen är verkligen helt magisk” – Caroline Johansson, Hudterapeut och Advanced Skin Therapist, Göteborg 

”Jag är tacksam att jag utbildande mig vidare! Jag kan nu hjälpa mina kunder på bästa sett genom att både ta hand om insidan och utsidan. Jag kan varmt rekommendera utbildningen! Den har gett mig de rätta verktygen. Johanna är fantastisk!” – Petra Nilsson, Hudterapeut och Advanced Skin Therapist, Hässleholm

“När jag först läste om utbildningen till Advanced Skin Therapist så kändes det som den hade allt jag saknat i hudterapeut yrket för att kunna hjälpa än fler kunder. När jag sen gick utbildningen så överträffade den mina redan höga förväntningar. Så professionell och mer djupgående än jag vågat hoppas på. Johannas kunskap är imponerande! Hennes engagemang, driv och hur hon generöst lär ut sitt kunnande till oss med en sådan värme. Dessutom ger det ett nätverk av nya kollegor att få stöttning av! Jag rekommenderar varmt Holistic Health Academy!” – Frida Wennersten, Hudterapeut och Advanced Skin Therapist, Göteborg.

Vattnets magiska effekt på huden och utmaningen på 30 dagar!


Hur mycket vatten dricker du en genomsnittlig dag?

Du får i dig ca 1,5 liter genom maten varje dag. Resten behöver du få i dig genom att dricka. Ett bra riktmärke är att dricka ca 1,5-2 liter om dagen (förutom det du får i dig via maten).
Tränar du eller om det är varmt ute, behöver du mer.

När du har tillräckligt med vatten har du bättre förutsättningar att transportera syre i kroppen, så dina celler och vävnader kan fungera effektivt. När cellerna mår bra, har du också ett bättre immunförsvar och dina hudceller är återfuktade och mer vitala. Vatten är viktig för produktionen av lymfvätska, så lymfan kan transportera avfallsprodukter ut ur kroppen via lymfkörtlarna.

God vattennivå i kroppen gynnar också till en bättre sömn. En nedsatt sömn påverkar nämligen T-cellers förmåga att skydda kroppen. Dessa är oerhört viktiga för ett bra och effektivt immunförsvar och för en bättre hud. 

Dricker du alltså för lite vatten kan det påverka immunförsvar och huden till det sämre. Du kan känna dig mer trött, hängig och få huvudvärk. Du kan bli uttorkad och få torr hud. Har du en torr hud, åldras huden snabbare, vilket är en ökad risk till förtidiga rynkor.

Jag utmanar dig att göra en ny vana och se och känna skillnaden själv!

  1. Drick 10 glas fördelat under dagen (helst mellan måltiderna, då det gynnar till en bättre matsmältning), under 30 dagar med start från idag (eller när du läser detta).
  2. Ät också mer färska grönsaker som innehåller mer vatten, som ökar upp vitaliteten och ger dig mer näring. Fyll upp tallriken med minst 50% färska grönsaker och dra ner på det andra. Svårare än så är det inte! :) 

Ta gärna en bild på huden före och efter och se skillnaden under dessa 30 dagar. Notera hur huden känns och vad du befinner dig mellan 1-10 i din livskraft och energi mot innan, för att sedan fråga dig samma fråga efter 30 dagar.

Vad får du för resultat?

Dela gärna din erfarenhet i Facebookgruppen Johanna Bjurström-Din hälsohero, där jag regelbundet lägger ut matnyttig information om hud och hälsa!

Är du inte med i gruppen? Gå gärna med här!

Ha en fin fortsatt vecka! Så ses vi igen nästa torsdag!

Kram

Johanna -Din hälsohero